Soms gebeurt het dat Abessijntjes niet passen in de groep dan moet er gedacht worden aan het herplaatsen van de katjes dit net zowel in het belang van het Aby'tje zelf als in het belang van de groep. Het is niet omdat men herplaatst dat men niet van de katjes houd.

 

Momenteel zijn er géén herplaatsers!

 

Ik heb onlangs meegemaakt dat ik een Aby'tje moest herplaatsen, mijn Mira muis. Zij is mijn eerste abessijntje maar zij kan niet leven met andere katten. Zij hecht zich te veel aan haar personeel waardoor zij niet verdraagt dat andere katten in de omgeving van haar personeel komt. In het verjagen van de andere katten maakte zij zowel zichzelf als de andere katten ongelukkig.

 

Ik mis haar nog altijd en durf haar niet te bezoeken omdat ik zo aan haar gehecht was. Ik hoop dat ik een dag kan zeggen nu breng ikmijn muis een bezoekje en natuurlijk haar nieuw personeel. Zij heeft schitterend nieuw personeel gevonden en ben hen dan ook heel dankbaar dat zij een Aby met handleiding wilden opnemen.

Mira

Geboren : 4 april 2007
Spayed op 19-12-2008
PKDef: DNA N/N clear (Labo Laboklin Germany)
PL: clear

Door haar nieuwsgierigheid had zij zo nu en dan een ongelukje. Vazen die sneuvelen, de kachel die afgeschermd moet worden omdat zij anders op de brandende kachel springt.
Elke aankoop wordt uitgebreid gekeurd en onderzocht. Schoenen worden overal naartoe gebracht .De hoogste plaatsjes in huis waren haar domein.


's Morgens heeft zij haar knuffeluurtje, kusjes geven in de neus bijten. De hele nacht lagen alle poezen op bed op hun eigen plaatsje maar 's morgens om 6uur moest iedereen de kamer uit van Mira ! dan ben ik haar exclusief bezit tot we opstaan.

 

Muisje ik hoop dat het je goed gaat bij je nieuwe personeel en dat je er de vrede vind die je echt wel verdiend.

xxx jes van mij